Uus algus

Kogu aeg toimub minu elus nii palju põnevat ja olen alati mõelnud, et võiks olla viis, kuidas seda jagada inimestega, keda võib-olla igapäevaselt ei näe. Plaan alustada blogiga on mu peas tiksunud juba päris tükk aega, aga siiani oli mul raske leida keskkonda, kus oleks mugav neid hetki talletada. Samuti eks see kättevõtmise asi ka ole. Igal juhul nüüd on algus tehtud ja tagasiteed pole. 🙂

Millest plaanin blogis kirjutada? Eks ikka mängu- ja päris asjadest, eelkõige aga sellest, millega puutun oma elus enim kokku ja mis tundub minu jaoks huvitav.

Kõigepealt mängu asjad. Inimesed, kes on minuga lähedased teavad, et olen väga mänguline inimene. “Jälle te mängite,” on mu ema tavapärane reaktsioon. Ma tõesti ei mõista, miks ei võiks üks 26 või vanemgi täiskasvanud inimene mängida! Mäng on üks oluline elu osa. Olgu selleks, siis põgenemistoad; laua-,arvuti-või rollimängud. Meelelahutus teatri, kino ja lõbustusparkidega kuulub minu jaoks samuti maailma sekka, mis oleks nagu “mängult”.

Seejärel päris asjadest. No päris asjad on minu jaoks sellised, mis on selles maailmas ja mitte kuskil illusioonide vallas. Plaanin juttu teha headest söögikohtadest, kuhu ikka ja jälle läheme (ja me käime päris palju väljas söömas), võib-olla reisidest, kus olen käinud või käin ja … no eks neid päris asju ole veel. Kui need tulevad, eks ma siis annan märku.

Elu on mäng – mängult kui ka päriselt.

Põnevil,

Anette

About the author

Jäta kommentaar