Beebituba ja -asjad (vol 1)

Beebituba. Esimesed beebile ostetud asjaks oli meil juhuslikult beebitoa mööbel. Kuigi mees mõtles, et ostame mööbli IKEA-st, siis leidsin internetist poe nimega Meblik, kus tundusid eriti lahedad laste-ja just beebitubade komplektid. Ühel päeval läksimegi Järve keskusesse sinna poodi oma silmaga mööblit vaatama ja selgus, et parasjagu oli kogu mööblile allahindlus 10-20% ning kuna see nägi käe all katsudes veelgi lahedam välja kui internetist vaadatuna, siis ostsimegi samal päeval kohe asjad ära. Ostsime sealt riietuskapi, mänguasjakapi, mitte häält tegeva seinakella, kummuti koos mähkimisalusega, kookos-tatramadratsi ja võrevoodi, mis alguses paneme oma voodi kõrvale. Voodiga olen kõige rohkem rahul. Selles voodis peaks laps saama magada ca kuni 4. aastaseni, võred käivad eest ära ja võimalik reguleerida kolme eri kõrgusesse:

Käisime ka mitmes poes tapeete vaatamas, ent kuna me ei jõudnud kokkuleppele, sest mees soovis väga lapsikuid-värvilisi tapeete, ent mina midagi rahulikkumat (mehe sõnul vanamoelist), siis olime mõlemad nõus ideega, et värvime ühe seina ära ja ostsime seintele lõbusaid spetsiaalseid seinakleepse. See peaks siis toimuma lähiajal enne mööbli kätte saamist. 🙂

Minu soov oli, et kogu tuba poleks sinine, autodega ning piraadid pole ka päris see. Kuna mehe lemmik värv on roheline ja mulle meeldivad nunnud loomad, siis pinterestist ja näidis beebitubasid vaadates tekkisid sellised ideed:

Eks siis pärast ole näha, kuidas meil need ideed ka realiseeruvad. 🙂

Beebiasjad. Ühel päeval töölt koju tulles nii mööda minnes rääkis mees, et oli mitu tundi uurinud beebi mänguasju ja listi kokku pannud, mida kõike vaja oleks alates vannist, potist ja mitmesugustest mänguasjadest. Kuigi kohati oli tegu ikka pigem kahe aastase laste mänguasjadega :D, siis ikkagi tore, et mees ka vaikselt teemas sees. Olime ju leppinud huvidest lähtuvalt kokku, et tema tegeleb beebi mänguasjadega ja mina riietega, muud asjad vaatame koos. Minu emalt saime minu väike vendade ja õe alles hoitud beebiriideid ja mehe vanematelt mehe väikese õe igati korraliku vankri ja turvatooli. Nendelt saame ka soovil tohutu koguse igasuguses vanuses lapse jaoks mänguasju, mängutekke jne.

Oleme käinud viimasel ajal mitmesugustes beebipoodides uudistamas, et mis seal põnevat müügil on ja mida võiks vaja minna. Põnev on uudistada, mida kõike välja mõeldake, no näiteks on olemas “pesa”, kus beebi magab ja see pannakse mehe ja naise vahele voodisse, et kumbki teda ära ei magaks, või näiteks beebile magades selja taga toetuseks “klots”, et ta magaks külili. Ohh… neid asju on ikka väga palju, muidugi kõike pole ju VAJA ja seetõttu olemegi lihtsalt vaatamas käinud, aega ju veel on. Ühest beebiblogist (lifeatlucky13) leidsin ultimate listi exceli tabelina (ostude all), kus on kõik vajaminev kirjas alates sellest mida peaks sünnitusmajja kaasa võtta, kõik apteegist vajaminev, beebiriided (mis suuruses, kui palju bodysid jne) ja veel igasugu head leheküljed lugemiseks.

Kindlasti plaanin ka ise beebile riideid osta, aga seda juba siis, kui tuba valmis ja mööbel paigas. Võib-olla on ka asi selles, et hetkel poes ringi käies on riidevalik tundunud pigem kehv: materjalid on karedad ja sellised odava väljanägemisega (al nagu läheks trenni) ja pole sellist nunnufaktori tunnet, et vot seda riietust küll poodi jätta ei saa. Endale ka ju riideid ostes tahaks, et oleks mõnus pehme või huvitav materjal. Võib-olla on asi selles, et poisslaste riidevalik ongi kehvem. Aina enam uudistan ka veebipoode, kuigi siis ei saa ju oma käe vahel materjali katsuda. Kindlasti hoian kursis, mida ilusat leidnud olen. 🙂

About the author

Jäta kommentaar