Minu kogemused e-poodidega beebi -ja imetamisriiete ostmisel

Olin siiani tellinud kaupa vaid Amazonist ning sealtki vaid asju. Riiete ostmine e-poest on minu viimase aja uus avastus. Esiteks ütlen kohe ära, et see on minu jaoks palju keerulisem kui tavalisest poest ostmine, sest mul on väga raske ette kujutada, kuidas see riideese mu seljas istuks või kui suur on see “õige” suurus. Positiivseks küljeks on tohutu kaubavalik. Pärast pikka mõtlemist, tegin oma esimesed õnnestunud e-poe riideostud beebiriiete ja imetamisriiete ning ühe ebaõnnestunud ostu luttide vallas.

Next.com.ee – ostsin sealt beebiriideid

  • Kaubavalik ja -paigutus: väga hea valik, ilusad asjad ja loogiline asjade paigutus, eriti meeldib kollektsioonide osa, kust on hea komplekte näha, ent kahjuks mitmed ilusad asjad olid otsa saanud, keskmine hinnaklass
  • Kohaletoimetamine: 2 tööpäevaga (tuleb UK-st), üle 50 eurose ostu puhul tasuta

Beebiriided toodi kahe erineva pakina kahel järjestikusel tööpäeval (2. ja 3. tööpäev). Next-i beebiriiete suurused vastavad Mothercare riietele olles pigem kasvuvaruga. Tõesti üllatusin, et riided olid nii mõnusast pehmest materjalist.

Ostsin riideid eri suurustes kuni aastasele, päris vastsündinu asju ei ostnud. 0-3 kuud ja 3-6 kuud riided tunduvad mõõtes minu arvates täpselt ühesuured. Kaks pidžaamat saadan tagasi, kuna need ülisuured (suurusele 6-9 kuud, aga pigem sobivad ca 2.aastasele). EDIT: ei viitsinud tagasisaatmisega tegeleda. Selgus, et need vastasid täpselt oma suurustele ehk siis need ülisuured riided olid mu 6-kuusele igati ideaalselt parajad. 

Minu ostud (0-3 kuud, 3-6 kuud, 6-9 kuud ja 9-12 kuud):

 

 

hmgoepprod (1)
H&M-st

H&M – ostsin sealt endale imetamiskleidi, kuna poes ei müüdud ühtki

  • Kaubavalik ja -paigutus: hea valik imetamisriiete osas, pigem odav hinnaklass
  • Kohaletoimetamine: 3-6 tööpäeva jooksul pärast kinnitusmeili saamist, sageli kohaletoimetamine tasuta (igasugu promokoodid)

Sain kleidi kätte 6 päeva pärast kinnitusmeili saamist. Materjal oli pehmem kui olin arvanud. Oli täpselt selline nagu pildil.

 

Amazon – ostsin sealt endale imetamiskleidid ja imetamisrinnahoidjad

  • Kaubavalik ja – paigutus: väga lai valik, seal on tõesti kõike ja igale maitsele; kui kuskilt mujalt sobivaid asju ei leia, siis seal on alati kõik olemas.
  • Kohaletoimetamine: 2-4 nädalat, enamasti koos rahvusvaheliste maksude ja transpordiga päris kallis

Kaup saabus ca 2 nädalat pärast tellimuse esitamist ning oli selline nagu lubatud.

 

Beebiasi.ee – tellisin sealt e-poe kaudu kaks lutti. Sain pärast makse sooritamist kohe sms teate, et mu kaup ootab mind poes (olin valinud kaubale ise järgi minemise – kuskil Lasnamäel). Kohale jõudes selgus, et neil ei ole nendes värvitoonides lutte, mille eest olin maksnud, ning müüa ei mõistnud miks mulle ei sobi kaubana vastu võtta teistes värvitoonides lutte. Samas kodulehel näib nagu kõik kaup oleks olemas. Nõudsin raha tagasi, mis ka sain. Selline veider kogemus.

 

Vaatamata kehvale eesti e-poe kogemusele, ostaksin teistest e-poodidest riideid teinegi kord. Millised on Sinu riiete ostmise kogemused e-poest?

 

 

 

 

About the author

Jäta kommentaar